Call for abstracts

Tijdens de Netwerkmeeting reiken we prijzen uit voor ondernemingen die zich fantastisch hebben ingezet voor duurzame en veilige mobiliteit. Maak jij kans op een trofee van de Business Mobility Awards? Vanaf 31 augustus tot en met 4 oktober kan je je kandidatuur insturen. Succes!

  • Beschrijf kort (max. 250 woorden) de mobiliteitsmaatregelen, het project of de actie die volgens u in aanmerking komen voor een Business Mobility Award. Welke actie of maatregel neemt u om de duurzame mobiliteit en de verkeersveiligheid te verbeteren? Wat was de aanleiding? Hoe lang loopt de actie? Wat is de schaal van de maatregel?
  • Beschrijf (in max. 200 woorden) de belangrijkste financiële en organisatorische implicaties van de genomen maatregel? Betekende het een behoorlijke financiële investering? Was er extra personeelsinzet nodig? Kon u gebruik maken van het Pendelfonds of een ander subsidiekanaal?
  • Beschrijf (in max. 200 woorden) de doelgroep(en) waarop de maatregelen betrekking hebben: werknemers, directie, vakbonden, klanten, leveranciers,...? Had de maatregel betrekking op specifieke weggebruikers (fietsers, automobilisten, motorrijders,...)? Op welke manier en via welke kanalen kon u deze doelgroep(en) bereiken?
  • Beschrijf (in max. 200 woorden) het resultaat en de effecten van de maatregel. Hoe groot was het bereik? Zijn er meetbare resultaten van de maatregel met betrekking tot de modal split (verplaatsingen per hoofdvervoerswijze)? Is er een verbetering van de verkeersveiligheid? Gedragen werknemers zich verkeersveiliger? Merkt u een cultuurverschil in uw organisatie? Werden de maatregelen al geëvalueerd?
  • Beschrijf (in max. 200 woorden) de samenwerking binnen en buiten de organisatie die nodig was om de maatregel tot stand te brengen en uit te rollen. Was er overleg nodig? Welke diensten waren betrokken? Welke partners buiten de onderneming waren belangrijk: het gemeentebestuur, het Vlaams Gewest, de Provincie, vervoersmaatschappijen, andere bedrijven, consultants, buurtbewoners,.... Hoe verliep die samenwerking en betrokkenheid?
  • Beschrijf kort (max. 100 woorden) waarom net uw organisatie een Business Mobility Award verdient. Heeft u een originele oplossing voor een mobiliteitsprobleem? Hebt u er voor kunnen zorgen dat de mobiliteit van uw werknemers gevoelig is verbeterd? Heeft u een project dat inspirerend kan zijn voor andere bedrijven of organisaties?
  • Sleep bestanden hierheen of
  • Contactgegevens

We gebruiken cookies op deze website om jouw gebruikerservaring te verbeteren.
Door verder te gaan, ga je hiermee akkoord. Meer informatie